Skip to content

Duikcentrum Divestar Ibiza

From May we will be open again.

This year we offer you Discaover Scuba Diving in the sea and Padi Dive courses from Open Water Diver to Divemaster. In addition, numerous specialty courses.
Your Team Divestar Ibiza

Start now your adventure with Divestar Ibiza .

Our well equiped Divecenter is ready to welcome you for the season.

- every diver has his own big bucket with water to rinse his equipment

- all rental equipment will be desinfected after each diver .

- no drinking water at the divecenter and on the boats - please bring your own .

Het duikcentrum Punta Dive, opgericht in 1997 in Cala Martina / Ibiza, is succesvol voortgezet sinds 2016 onder de naam Divestar Ibiza. Prachtige zandstranden, rotsachtige eilanden met grotten en grotten, wrakstukken en vooral mooi ontspannen duik: Ibiza is een bezoek waard! .

We are open from may until the end of Octobre, 6 days a week - (09.30h - 14:00 and 15:00 - 18:00) Monday closedHet duikcentrum ligt aan het strand van Cala Martina aan de rand van de badplaats Es Caná. Cala Martina is gemakkelijk te voet, per auto of per fiets te bereiken. Het strand Cala Martina is 150 m lang, 20 m breed en zeer geschikt voor kinderen. Twee strandbars zorgen voor het fysieke welzijn.
Met onze twee snelle boten brengen we u naar de mooiste duikplaatsen die Ibiza te bieden heeft. Daarnaast kunnen we uw verblijf plannen en wij ophalen u gratis op het eiland. Door het seizoen is internationaal personeel beschikbaar, dat spreekt ook heel goed Duits. Naast de mogelijkheden voor opleidingen, is Ibiza ook een top bestemming voor FUN duiken. Het weer is nagenoeg altijd goed en het water wordt nooit kouder dan een graad of 16. Het zicht is over het algemeen 15m+ en de duiklocaties liegen er ook niet om. SORRY NO BoAT DIVES IN THE MOMENT !!Van Dado Pequeño met zijn uitbundige leven, tot de Cathedral (grot) of Don Pedro. (grootste wrak in Europa binnen recreatieve duiklimieten), allemaal snel en makkelijk bereikbaar vanuit ons hoofdcenter. Ook de "Fish Farm" is een unieke duiklocatie die gewoon op het lijstje van elke duiker zou moeten staan.


Hotels in de omgeving: